• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 993 gebruikersrecensies.

23 september 2017 is het weer Burendag

Geplaatst op 11 September 2017

23 september 2017 is het weer Burendag

Over ruim 2 weken is het weer Burendag, zaterdag 23 september 2017. Het jaarlijks terugkerende feest op de vierde zaterdag van september is er om samen te vieren met de buurt. Een dag om gezellig samen te komen en iets goeds te doen voor de buurt en voor elkaar.

Burendag is een initiatief van koffiemerk Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Koffiemerk Douwe Egberts bestaat al sinds 1753 en heet tegenwoordig voluit Jacobs Douwe Egberts. Deze naam heeft het gekregen door de fusie in 2015 van D.E. Master Blenders 1753 en het koffiebedrijf van Mondelēz. Het bedrijf is daardoor uitgegroeid tot het grootste pure play koffiebedrijf ter wereld.
Het Oranje Fonds is een Nederlandse stichting die aan verenigingen en stichtingen financiële middelen verstrekt te versterking van de sociale kant van de samenwerking.

Doelstelling van Burendag is om buurten leuker, veiliger en socialer te maken, doordat buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt. Burendag moet mensen dichter bij elkaar brengen. Het is ooit klein begonnen, met 500 deelnemende buurten. Maar inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijk fenomeen en doen er ieder jaar bijna 1 miljoen mensen aan mee.

Aanmelden van een activiteit bij het Oranje Fonds voor Burendag kan op de volgende 2 manieren:
1.Individueel samen met uw buren meedoen aan Burendag
2.Als stichting of vereniging aan Burendag
Het is op dit moment niet meer mogelijk een financiële bijdrage te vragen voor Burendag. Deze termijn is op 18 augustus gesloten.

Bekijk de activiteiten bij jou in de buurt.
Zie ook ons nieuwsbericht over Burendag 2016

Bron: Burendag.nl


Laat een reactie achter

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs