Koffie zetten met je iPhone


Een op het aanrecht niet zichtbare koffieautomaat bedienen met je iPhone. Een droom? Toekomst of werkelijkheid?


Met de TopBrewer heb je een koffiemachine voor mensen die van minimalisme houden. De koffiemachine bevindt zich in het keukenkastje, bedienen doe je met je iPhone en alles onzichtbaar weggewerkt. Via een zwanenhals komt de koffie in je kopje. Heerlijke creaties met melk of pure koffie, alles is mogelijk.
Het concept is vergelijkbaar aan de Qooker, een kraan voor heet water waarmee je direct thee kunt zetten. Bij de TopBrewer moet je op het aanrecht wel wat extra ruimte maken voor het druppelrooster en het touchscreen.


Heb je geen iPhone of iPad (bij de hand), dan kun je ook gewoon een heerlijke kop koffie zetten via het LCD-touchscreen. De TopBrewer is er ook in varianten met heet en koud water, melk of fruitsap. Uniek aan de koffievariant is dat er een extreem kleine melkopschuimer aan het uiteinde van de kraan zit om een heerlijke Latte Macchiato of cappuccino te maken.


Benieuwd naar de prijs? Hiervoor moet je contact opnemen met de fabrikant, de exacte prijs is op dit moment onbekend. Het is in ieder geval geen apparaat die je 'gewoon' bij de Blokker zult aantreffen. Of is het gewoon de droom van iedere iPhone liefhebber?


Bron: iPhoneclub.nl