Koffievergelijk beste webwinkel bij Shopping Awards?

SHA2017_BeoordeelOnsNu_300x250De Ulftse webwinkel Koffievergelijk.nl doet dit jaar wederom een gooi naar de titel Beste Webwinkel bij de Shopping Awards, voorheen de Thuiswinkel Awards genoemd. Bij de Shopping Awards XS is Koffievergelijk.nl genomineerd in de categorie: Eten & Drinken.

In 2015 behaalden we met Koffievergelijk de verdienstelijke derde plaats en afgelopen jaar zelfs de tweede plaats. Dus in 2017 de …?

Dit jaar telt alleen de eerste plaats voor ons met Koffievergelijk.nl. Bij de verkiezing kiezen en beoordelen klanten hun favoriete webwinkel in een categorie. Meer informatie, zie Shoppingawards.nl.

Shopping Awards

De Shopping Awards, voorheen de Thuiswinkel Awards genoemd, worden georganiseerd door de Stichting Shopping Awards. Een stichting, opgericht in 2001, met als doelstelling het organiseren en financieren van onafhankelijke e-commerce verkiezingen. Om als stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce. De uitreiking van de Shopping Awards, in de categorieën XS, zijn op donderdag 9 maart 2017 en voor de categorieën XL op donderdag 23 maart 2017.

Koffievergelijk.nl

De webwinkel Koffievergelijk.nl wordt sinds de oprichting ruim 5 jaar geleden met veel plezier en enthousiasme gerund door Nicole en Marco Siemelink uit het Gelderse Ulft. Met de webwinkel proberen ze zich te onderscheiden door 100% klanttevredenheid, een groot assortiment, voordelige prijzen en snelle levering.

Het afgelopen jaar is het assortiment verder gegroeid tot bijna 500 producten, alles op voorraad en gesorteerd op houdbaarheidsdatum, dus altijd lekkere verse koffie en thee. De focus van het assortiment ligt op kwaliteitsmerken koffie en thee, zoals de Italiaanse koffiebranders Illy of Lavazza of ambachtelijke koffiemerken als Delicatoro en Hesselink Koffie. Voor meer informatie over ons mooie bedrijf, zie ons op Youtube.

De volledige logistiek van Koffievergelijk.nl is in handen van Fulfilment Partners uit Doetinchem, de specialist in de regio op het gebied van drukwerk en fulfilment. Het complete team van Fulfilment Partners zet zich dagelijks in om alle bestellingen netjes te verpakken, te voorzien van een gratis lekkere verrassing en de belofte op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is de volgende dag met PostNL in huis.

Helpt u ons om de beste webwinkel in de categorie Eten & Drinken te worden in 2017? Stemmen kan tot en met dinsdag 28 februari 18.00 uur via de link https://awards.kiyoh.nl/enquete/koffievergelijk.nl/ Alvast enorm bedankt.