Lavazza A Modo Mio nu ook bij Koffievergelijk.nl


Koffievergelijk.nl heeft zijn assortiment in capsules uitgebreid met de Lavazza A Modo Mio cups. Het is een mooie uitbreiding op het assortiment van koffiecapsules van Koffievergelijk.nl. Er was al een ruime keuze in Dolce Gusto Cups en Illy MIE capsules.

Het Lavazza assortiment bij Koffievergelijk.nl bestond al uit: koffiebonen en koffiepads voor de Senseo apparaten, maar nu dus ook de A Modo Mio capsules.

Lavazza Italië is ruim 115 jaar geleden begonnen met het branden van koffie in Turijn in italië. Tegenwoordig is Lavazza één van de belangrijkste koffiebranders van de wereld met een afzet in 90 verschillende landen. Kwaliteit is één van hun belangrijkste punten en ze willen de cultuur van espresso wereldwijd verspreiden.

In het jaar 2007 heeft Lavazza een koffiemachine geïntroduceerd die met capsules werkt en de naam ‘A Modo Mio’ heeft gekregen.

‘Op mijn manier’, dat is wat ‘A Modo Mio’ in het Nederlands betekent. Volgens Lavazza heeft ieder individu een eigen smaak, maar ook eigen behoeften en verwachtingen van koffie. Lavazza heeft 8 verschillende smaken op de markt gebracht, zodat er voor ieder wat wils is.

Koffievergelijk.nl heeft op dit moment 5 varianten in zijn assortiment opgenomen.

Dit zijn:
Lavazza A Modo Mio Cremosamente Dek
Lavazza A Modo Mio Divinamente
Lavazza A Modo Mio Appassionatemente
Lavazza A Modo Mio Caffè Crema Lungo Dolcemente
Lavazza A Modo Mio Magicamente

De capsules hebben ieder hun eigen kleur waardoor iedereen zijn eigen favoriete smaak makkelijk herkent. De doosjes hebben dezelfde herkenbare kleur als de capsules. De doosjes bevatten ieder 16 cups.

Voordelen om bij koffievergelijk.nl te bestellen: snelle levering via PostNL (voor 15.00 uur besteld, volgende dag geleverd), scherpe prijzen, altijd een klein cadeautje bij iedere bestelling GRATIS, goedkope verzendkosten ( €3,95 binnen NL en boven de €75,00 zelfs gratis)