Like Koffievergelijk op Facebook en win een Dolce Gusto Genio koffiemachine

Het nieuwe jaar goed beginnen? WIN deze week een Dolce Gusto Genio koffiemachine bij Koffievergelijk. Like Koffievergelijk op Facebook en vertel waarom JIJ deze koffiemachine wilt winnen. Link naar Koffievergelijk op Facebook.

Actievoorwaarden

Deze actie loopt t/m zondag 19 januari, 23.59 uur. Dan geeft Koffievergelijk onder al haar Likers degene met de leukste reactie een GRATIS Dolce Gusto Genio koffiemachine. En uiteraard wordt deze gratis verzonden.

De prijswinnaar van de decemberactie is mevr. Mieke A. uit Elst. Zij is inmiddels al de gelukkige bezitter van een Dolce Gusto Genio koffiemachine.

Dolce Gusto Genio koffiemachine

De Dolce Gusto Genio is een automatische koffiemachine waarmee je met één druk op de knop de heerlijkste koffie’s maakt. Met een automatische waterdosering. Plaats de capsule en bepaal met het scrollwieltje op de machine de gewenste hoeveelheid water. Als de koffie klaar is stopt de watertoevoer automatisch. Een kind kan de was doen.

Dolce Gusto capsules

Geniet ook van die heerlijke Dolce Gusto capsules van Koffievergelijk. Luchtdicht verpakte capsules garanderen de beste kwaliteit en lekkerste koffievariaties. Op Koffievergelijk vindt u 18 overheerlijke koffievariaties Dolce Gusto capsules en een Dolce Gusto capsulehouder om de capsules netjes op uw aanrecht op te bergen. In minder dan één minuut genieten van een heerlijke kop koffie van verse koffiebonen.