IJskoude blikjes Segafredo cappuccino


Segafredo Iced Cappuccino, ijskoude blikjes cappuccino dé zomerhit van dit jaar? Volgens Tiktak Segafredo Zanetti Nederland wel. Strak vormgegeven blikjes van 250 ml cappuccino met een verrassend lekkere smaak. Volgens Segafredo de verkooptopper van deze zomer.


Het koele drankje is afgelopen jaar al gepresenteerd aan het grote publiek in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. En is in deze landen een groot verkoopsucces. Zurich Centraal Station, één van de meest bezochte plaatsen in Europa, had op 29 maart 2013 de primeur.


Segafredo Zanetti is één van de grootste koffiebranderijen ter de wereld en staat bekend om de uitstekende kwaliteit Italiaanse koffie. Volgens de koffiebranderij is de Segafredo Iced Cappuccino onweerstaanbaar lekker. Een ijskoude drank die je niet kunt laten staan. Naast de uitstekende kwaliteit koffie wordt de heerlijke smaak voor een groot gedeelte bepaald door het hoge gehalte van 76,8 procent magere melk.


De feiten over Segafredo Iced Cappuccino: - Kwaliteitskoffie in een blikje - Segafredo koffie met maar liefst 76,8 procent magere melk - Koffie voor elk moment van de dag. Ideaal bij het ontbijt, tussendoor of na het avondeten - Geen dikmaker, slechts 118 kcal per blikje


Volgens de website van Segafredo komen er binnenkort nog meer smaken. We zijn benieuwd.


Bron: Segafredo-Iced.com