Volg Koffievergelijk op Google+ en win een Dolce Gusto Genio koffiemachine!

Nog voor het einde van het jaar een mooie prijs winnen? Koffievergelijk geeft weer een mooie prijs weg, een Dolce Gusto Genio koffiemachine.
En dit keer is het wel heel makkelijk om deze prachtige prijs te winnen. Zet het Google+ account van Koffievergelijk.nl (Belgische klanten Koffievergelijk.be) in uw kringen en win!

Heeft u een Google+ account?
Ga dan naar +KoffievergelijkNl (Belgische klanten gaan naar: +KoffievergelijkBe )en klik daar op volgen. Met één muisklik maakt u kans op de prachtige automatische Dolce Gusto Genio koffiemachine. Een machine t.w.v. € 99,-.

Heeft u nog geen Google+ account?
Geen probleem. Het maken van een Google+ account is zo gedaan. Met een Gmail of Youtube account heb je automatisch een Google+ account en kun je eenvoudig inloggen.

Actievoorwaarden
Deze actie loopt t/m zondag 22 december, 23.59 uur. Dan verloot Koffievergelijk onder alle volgers van haar Google+ account een Dolce Gusto Genio koffiemachine. Volgt u ons Google+ account al? Dan hoeft u helemaal niets te doen en speelt u automatisch mee.

Dolce Gusto Genio koffiemachine

De Genio is een automatische koffiemachine waarmee je met één druk op de knop de heerlijkste koffie’s maakt. Met een automatische waterdosering. Plaats de capsule en bepaal met het scrollwieltje op de machine de gewenste hoeveelheid water. Als de koffie klaar is stopt de watertoevoer automatisch.

Geniet ook van die heerlijke Dolce Gusto capsules van Koffievergelijk.