Caffé Magnani capsules voor Nespresso


Maak kans op een proefpakket Caffé Magnani capsules voor uw Nespresso koffiemachine. Vers gebrande koffie van 100% arabica koffiebonen met een krachtige en intense smaak. Voordelig en van uitstekende kwaliteit. Het proefpakket bestaat uit een doosje capsules van alle smaken: Espresso Mild, Espresso Lungo, Espresso, Espresso Intenso en Ristretto.

Like Koffievergelijk op Facebook of volg ons op Google+ en vertel of laat zien waarom JIJ dit proefpakket koffiecapsules voor uw Nespresso koffiemachine zou willen winnen. Verras ons met een leuke en originele inzending.


Actievoorwaarden Deze actie loop t/m maandag 23 maart 23.59 uur. Dan geeft Koffievergelijk, onder al haar likers en volgers, degene met de leukste reactie een GRATIS proefpakket Caffé Magnani koffiecapsules voor een Nespresso apparaat. Uiteraard gratis toegezonden.


Caffé Magnani capsules

Caffé Magnani capsules zijn koffiecapsules voor alle Nespresso apparaten. De vers gebrande koffie is gemaakt van 100% arabica koffiebonen en heeft een krachtige en intense smaak. De capsules zijn per 10 stuks verpakt per doosje en de cups zijn zuurstofvrij verpakt waardoor de koffie langer vers blijft. Heerlijke koffie en véél voordeliger dan de originele koffiecapsules van Nespresso.

Caffé Magnani capsules zijn er in vijf smaken. -Espresso Mild. Een koffie met een zachte fruitige en milde smaak. Sterkte 2 (schaal 1 t/m 5) -Espresso Lungo. Een koffie met een sterk en bloemig smaakprofiel, een fruitige koffie. Geschikt om een lungo mee te maken, een grote kop koffie. Lungo betekent lange koffie in het Italiaans. Sterkte 3 (schaal 1 t/m 5) -Espresso. Fruitig, met lichte karamel tonen, zacht en met een mooie afdronk. Ideaal voor een café crème. Sterkte 3 (schaal 1 t/m 5) -Espresso Intenso. Sterk en krachtig van smaak, met karamel en chocolade karakteristieken. Koffie met het Rainforest Alliance keurmerk. Ideaal voor een espresso, maar ook uitstekend voor een heerlijke cappuccino. Sterkte 4 (schaal 1 t/m 5) -Ristretto. Sterker dan een espresso. Zeer krachtig, met subtiele licht zurige, fruitige en intens gebrande accenten met een vleugje cacao. Geschikt voor een kopje koffie van 20-25 ml. Een koffie met een diepe, unieke melange maar wel met een vriendelijke doch stevige bite. Sterkte 5 (schaal 1 t/m 5)