Zwarte koffie en een koud bad om kilo's kwijt te raken


In 6 weken slanker worden door het ontbijt over te slaan, een koud bad te nemen en zwarte koffie te drinken. Deze en nog veel meer tips geeft celebritytrainer Venice A Fulton om kilo's en cellulitis kwijt te raken.


Het boek van Fulton 'Six Weeks To OMG' is erg populair en staat in de top van de afslanboeken. Het is zelfs populairder dan de Atkins en Dukan diëten.


Het dieet is een mix van voeding, stofwisselingsprocessen, genetica en psychologie. En... het is gebaseerd op voedingsplannen die Fulton ook gebruikte voor zijn bekende en beroemde klanten. Fulton garandeert met dit dieet zelfs een verlies van 9 kg lichaamsvet en vermindering van de cellulitis.


Basis van het Fulton dieet is om 3 maaltijden per dag te blijven gebruiken. En dus niet zoals bij veel andere diëten over te schakelen op kleine frequente porties. Wel adviseert hij om het ontbijt over te slaan en te vervangen door een maaltijd halverwege de ochtend, zo rond de klok van 10 uur. Dit zou namelijk een boost geven aan je metabolisme. Iets dat in 2000 al eens door Franse onderzoekers was bevestigd.


Zwarte koffie helpt cellulitis kwijt te raken

Volgens Fulton helpen vruchtensappen en smoothies helemaal niet om cellulitis kwijt te raken. Deze kunnen je namelijk aanzetten tot overeten. Volgens hem zijn bijvoorbeeld de koolhydraten in een broccoli zelfs slechter dan die in cola.


Om echt cellulitis kwijt te raken gelooft Fulton in een combinatie van zwarte koffie gecombineerd met koude baden. Koud water brengt het metabolisme in een overdrive. En als je niet met je hele lichaam in het koude water durft, steek dan alleen je benen erin.


We zijn benieuwd naar dit ongelofelijke dieet waarbij je kilo's en cellulitis verliest en zelfs ook nog eens een verbeterd zelfbeeld krijgt. Wie heeft er al ervaring mee?


Bron: hln.be