Like Koffievergelijk op Facebook en maak kans op een Illy Y3 koffiemachine


Ben jij ook liefhebber van heerlijke Illy koffie? Zuivere arabica koffiebonen en koffie van hoge kwaliteit. Maak nu kans op een Illy Y3 koffiemachine.

Like Koffievergelijk op Facebook en vertel waarom JIJ deze Illy Y3 koffiemachine zou willen winnen. De koffiemachine is geschikt voor Illy MIE capsules, ook wel IperEspresso capsules genoemd. Een mooie functionele, smalle machine én eenvoudig in gebruik. Een capsule en één druk op de touch-icoon en u krijgt een heerlijke Italiaanse koffie met een fluweelachtige crèmelaag.

Actievoorwaarden Deze actie loop t/m zondag 30 november 23.59 uur. Dan geeft Koffievergelijk, onder al haar likers, degene met de leukste reactie een GRATIS Illy Y3 koffiemachine. Uiteraard gratis thuisbezorgd.

Illy koffie

Illy is wereldwijd één van de meest gedronken koffiemerken. Dagelijks worden er ruim 6 miljoen kopjes Illy koffie wereldwijd geschonken. Het Italiaanse bedrijf bestaat als sinds 1933 en is nog steeds een familiebedrijf. Illycaffè wordt de koffie ook wel genoemd wordt in meer dan 140 landen verkocht en alle koffie’s bestaan uit zuivere soorten Arabica koffiebonen.

Illy MIE capsules

De Illy Y3 koffiemachine is een koffiemachine voor Illy MIE capsules, ook wel IperEspresso capsules genoemd. De capsules, voluit Metodo IperEspresso genoemd, zijn uitgevonden en gepatenteerd door de Italiaanse koffiebrander Illy. In een capsule zit exact de juiste hoeveelheid koffie, zodat hij onder druk gemend met water zorgt voor een heerlijke koffie. Een koffie met barista kwaliteit, met een stevige en lang aanhoudende aroma.

De Illy MIE capsules zijn er in 10 verschillende smaken. Rood en zwart voor een gewone en krachtige espresso, blauw voor een lungo (gewone koffie) en groen voor een cafeïnevrije koffie. Daarnaast ook in de 6 soorten Illy Monoarabica, koffie uit specifiek één land of streek. Hierbij ons assortiment Illy MIE capsules.