• Levering binnen 24 uur

  Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

 • Gratis verzending boven 75,-

  Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 1264 gebruikersrecensies.

Blog

 • Geplaatst op 08-08-2020

  Illy ready to drink ijskoffie

  De Italiaanse koffiebranderij illy komt met Ready to Drink koffie, koelzachte koffie voor een echte Italiaanse energyboost in een blikje.
 • Geplaatst op 02-08-2020

  Unilever verkoopt theedivisie

  Voedingsmiddelenbedrijf Unilever verkoop theedivisie, maar behoudt zijn thee-activiteiten in India en Indonesië en zijn belang in het samenwerkingsverband met PepsiCo voor Lipton ijsthee.
 • Geplaatst op 19-07-2020

  Nieuwe duurzame verpakking illy Iperespresso

  Duurzame verpakkingen Illy Iperespresso


  De kenmerkende en stijlvolle ronde blikken van de illy Iperespresso, ook wel MIE capsules genoemd, gaan de komende weken verdwijnen.

  De blikken zijn een flinke belasting voor het milieu, dus zocht de Italiaanse koffiebranderij naar een verpakking die duurzaam en recyclebaar is en waarin de smaak van de koffie optimaal bewaard blijft.

  Het resultaat is een vierkante kartonnen verpakking, licht, handzaam en goed op te stapelen. Het voordeel van een vierkante verpakking is dat er meer doosjes op een pallet passen, waardoor er al minder brandstof wordt verbruikt om de doosjes van de fabriek bij u als klant te krijgen, een positief effect op het milieu dus.

  Daarnaast is er een perfecte verpakking zo efficiënt mogelijk gemaakt van zo weinig mogelijk karton, karton dat bovendien na gebruik recyclebaar is en dus in de papierbak kan. Daarnaast is de inhoud verlaagd, in de blikken zaten 21 capsules en in de kartonnen verpakkingen zitten 18 capsules.

  Wijziging verpakking illy iperespresso

  De komende weken worden de blikken vervangen door de nieuwe vierkante kartonnen verpakkingen. De unieke illy smaak en houdbaarheid van de illy iperespresso, MIE capsules, blijft ook in deze verpakking ongewijzigd. Als eerste worden de 4 basissmaken: de classico, intenso, lungo en cafeinevrij, vervangen. Op een later moment zullen ook de monoarabica blikken worden vervangen.

  illy iperespresso

  illy iperespresso is een door de Italiaanse koffiebrander illy uitgevonden en gepatenteerde capsule, die verkrijgbaar is in meerdere melanges. De capsule, i.c.m. de illy iperespresso machine zorgt voor de perfecte kop koffie thuis, van baristakwaliteit. De machine regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd en de capsules bevat de juiste hoeveelheid gemalen arabica koffiebonen. Het resultaat is een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso met een dichte hazelnootkleurige crèmelaag.

  De illy melange bestaat uit negen soorten arabica koffiebonen, verkregen van de beste koffieplantages op drie continenten. Continue wordt de juiste melange ontwikkeld die de perfecte en constante unieke illy smaak garandeert, een smaak die al reeds 80 jaar wereldwijd bekend is.

  De meeste verkochte illy Iperespresso smaken zijn:
  - de illy Iperespresso classico: een ideale balans tussen zoet en zuur
  - de illy Iperespresso intenso: een solide body van milde bitterheid
  - de illy Iperespresso lungo: rijke aroma’s en een volmondige body
  - illy Iperespresso cafeïnevrij: de unieke classico illy blend, maar dan cafeïnevrij

  De Italiaanse koffiebrander illy

  De Italiaanse koffiebranderij illy is een familiebedrijf, opgericht in 1933 in Trieste. Illy is wereldwijd bekend om haar goede kwaliteit koffie en unieke illy smaak. De unieke illy 100% arabica blend bestaat uit negen van ’s werelds beste arabica koffiebonen.
  Dagelijks worden er meer dan 7 miljoen kopjes koffie gedronken, in 140 landen, in cafés, hotels, restaurants, kantoren en thuis. Het bedrijf had in 2016 wereldwijd 1.269 medewerkers in dienst en behaalde een omzet van € 460 miljoen.


 • Geplaatst op 05-07-2020

  Rainforest Alliance lanceert nieuw certificeringsprogramma

  Rainforest Alliance start vanaf medio 2021 met een nieuw certificeringsprogramma, ter vervanging van de bestaande Rainforest Alliance en UTZ-certificeringsprogramma’s
 • Geplaatst op 14-06-2020

  Koud geworden koffie goed gebruiken

  Een vijftal manieren om resten oud en koude koffie goed te gebruiken. Als siroop, plantenvoeding, ijsklontjes, meubelverf of marinade.
 • Geplaatst op 14-06-2020

  Geen houdbaarheidsdatum op koffie, pasta of rijst

  De houdbaarheidsdatum op extreem lang houdbare producten als koffie, pasta of rijst wekt verspilling in de hand. Steeds meer Europese landen pleiten voor aanpassing.
 • Geplaatst op 07-06-2020

  De voordelen van zelf koffiebonen malen

  Zelf koffiebonen malen zorgt voor verse koffie met de meeste aroma's. De kwaliteit van koffie gaat snel achteruit, indien niet koel en in een donkere omgeving, zuurstofvrij bewaard.
 • Geplaatst op 24-05-2020

  Starbucks ziet koffieverkopen weer stijgen

  Starbucks, de grootste koffieketen ter wereld ziet de koffieverkopen in geopende Amerikaanse filialen weer stijgen.
 • Geplaatst op 17-05-2020

  Gebruikte koffiecups bij plastic afval?

  Koffiecups mogen NIET in de zak of container voor plastic, blik en drinkpakken, PMD Afval.
 • Geplaatst op 27-04-2020

  Hesselink Koffie duurzaamste koffiebranderij Nederland

  Hesselink Koffie is de meest duurzaamste koffiebranderij van Nederland, naast duurzame koffiebonen ook een volledig energieneutraal bedrijfspand.

Artikelen 1 tot 10 van 888 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 89

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs