• Levering binnen 24 uur

    Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen in huis

  • Gratis verzending boven 75,-

    Binnen Nederland. Daaronder 3,95

Koffievergelijk 9.5 van 10 op basis van 939 gebruikersrecensies.

Blog

  • Geplaatst op 12-12-2017

    Bestellingen Koffievergelijk vertraagd door winters weer

    Bestellingen vertraagd door winters weer

    Maandag 11 december werd er code rood in Nederland afgegeven. Het was een echte winterse dag met mooie witte beelden. Maar het grote nadeel was natuurlijk dat het verkeer erg veel hinder heeft ondervonden van de sneeuwbuien, zo ook de chauffeurs van PostNL.

    We hebben bij het magazijn er alles aan gedaan dat ons pand goed bereikbaar was en sneeuw- en ijsvrij, maar helaas is de afhaalrit naar ons magazijn geannuleerd door PostNL. Het gevolg is dat alle bestellingen die vrijdag na 21 uur zijn geplaatst tot en met maandagavond 21.00 uur bij Koffievergelijk vandaag pas worden opgehaald door PostNL. Deze bestellingen zullen op zijn vroegst woensdag 13 december worden aangeboden.

    PostNL heeft aangegeven dat ze niet met 100% zekerheid kunnen aangeven dat alle pakketten vandaag in de sorteercentra verwerkt kunnen worden om morgen al geleverd te worden. Dit door de grote extra stroom pakketten die eigenlijk gister verwerkt moesten worden en natuurlijk de normale kerstdrukte.

    We bieden als Koffievergelijk onze excuses aan voor het ongemak en de vertraging.

  • Geplaatst op 10-12-2017

    Starbucks koffieketen groeit als kool

    Koffieketen Starbucks groet als kool, vooral in China groeit het koffiebedrijf hard. Ieder 15 uur wordt er een winkel geopend. En de Starbucks Reserve Roastery in Shanghai.
  • Geplaatst op 08-12-2017

    Recept Irish Coffee taart

    Een makkelijke en lekkere taart gemaakt van onder andere koffie en koffiekoekjes.
  • Geplaatst op 05-11-2017

    Duurzame koffiecapsules Fair Trade Original

    De koffie in de koffiecapsules van Fair Trade Original is fairtrade, biologisch en klimaatneutraal. En nu ook 100 procent composteerbaar.
  • Geplaatst op 31-10-2017

    Recept Latte van peperkoek

    Een makkelijk recept voor een heerlijk drankje tijdens de koudere dagen. Dat wordt echt genieten.
  • Geplaatst op 29-10-2017

    McCafé van McDonald’s succesvol

    McCafé van fastfoodbedrijf McDonald’s een succes, een betere reputatie, vaste bezoekers, ook direct ontbijten en zorgt voor meer omzet.
  • Geplaatst op 20-10-2017

    Espresso bestellen in gebarentaal bij dove barista's

    Amsterdam opent koffiebar met dove barista’s, de Sign Language Coffee Bar. Bestel je koffie, espresso of cappuccino in gebarentaal.
  • Geplaatst op 19-10-2017

    Kleine koffieboeren blijven in Guatemala

    Kleine koffieboeren blijven in Guatemala, door project van de VN is de levenskwaliteit sterk verbeterd,
  • Geplaatst op 29-09-2017

    Recept choco-vanille cake met espresso

    Choco-vanille cake met espresso

    Benodigdheden voor een cake voor 10 personen:

    200 gram patisseriebloem

    extra patisseriebloem voor de cakevorm

    3 eetlepels oploskoffie

    25 gram cacaopoeder

    125 gram boter op kamertemperatuur

    extra boter voor de cakevorm

    3 eieren

    6 eetlepels volle melk

    200 gram suiker

    1 zakje bakpoeder

    1 koffielepel vanille essence

    Benodigdheden voor de afwerking:

    50 gram boter

    100 milliliter room

    200 gram fondant chocolade

    Bereidingswijze cake:

    De oven voorverwarmen op 150 graden.

    Neem een kom en doe daar de boter en de suiker in. Roer het geheel om tot het romig is en geen korreltjes meer bevat.

    Voeg de eidooiers, bloem (gezeefd), melk en het bakpoeder door en roer het goed door elkaar.

    Klop de eiwitten in een andere kom stijf en spatel ze vervolgens door het beslag.

    Verdeel het beslag in twee dezelfde hoeveelheden en voeg bij het ene deel de oploskoffie en het cacaopoeder en bij het andere deel de vanille essence.

    Neem een cakevorm en vet deze goed in met de extra boter en strooi over de boter de extra bloem.

    Schep het vanille beslag eerst in de cakevorm en schep vervolgens het chocolade-koffiebeslag er bovenop.

    Zet de cakevorm in het midden van de voorverwarmende oven en bak de cake in ongeveer 45 tot 50 minuten gaar.

    Haal de cake uit de oven en laat deze ongeveer 5 minuten afkoelen in de vorm. Haal de cake daarna uit de cakevorm en laat deze dan verder afkoelen op een rooster.

    Bereidingswijze afwerking:

    Giet de room in een pannetje en zet deze op het vuur en verwarm de room tot deze net niet kookt.

    Doe de geraspte chocolade in een kom en giet er de hete room overheen. Voeg de boter toe en roer alles goed door elkaar tot het een mooi glad geheel is geworden.

    Neem een lepel om het chocolade glazuur over de volledig afgekoelde cake aan te brengen. Laat de cake daarna opstijven.

    Bron: Libelle-lekker.be


  • Geplaatst op 21-09-2017

    Lavazza introduceert biologische koffie

    Lavazza heeft deze week in Europa haar duurzame biologische koffie voor de horeca gelanceerd, de Lavazza Alteco Organic Premium Blend.

Artikelen 1 tot 10 van 804 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 81

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs